Dobra odluka za seriju Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna!

Turska televizijska serija Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna, koja se emituje na kanalu tv8 sredom uveče, privukla je pažnju svojom pričom, iako je počela sa niskom gledanošću. Ipak rejting se poboljšao u poslednje dve epizode i povećale su nade da će ova serija uspeti da se izbori za dobru gledanost i opstanak.

Dobra odluka za seriju Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna!

Foto Credits: IMDB

Za poboljšanje gledanosti navode se neke pametne odluke vezane za seriju Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna. Konkretno, lik Meryem, koju igra Selin Yeninci, bio je jedan od glavnih razloga.

Selin Yeninci, koja je u svojoj novoj seriji proizvela veoma efektnu predstavu i dobila dobre kritike, dobija sve veću podršku na društvenim mrežama, što svakako može da raduje.

Hiljade poruka podrške glumici i seriji dele se na društvenim mrežama. Da se ​​ne bi pokvario dobar tok serije, odluka da se nova, peta epizoda serije emituje u sredu uveče, 4. maja, doživljava se kao veoma mudra odluka, iako je praznik.

Naročito u okruženju gde neće biti emitovane nove epizode TV serija Kurulus Osman, Sadakatsiz i Kara Tahta. Serija Annenin Sirridir Cocuk na taj način može dobiti dodatnu podršku publike. Iz tog razloga biće važna prilika da serija ima dobru epizodu i bude na ekranu ove nedelje dok su ostali na pauzi.

Serija, sa Irem Helvacioglu, Enginom Ozturkom i Olgunom Tokerom u glavnim ulogama, postaje projekat koji svojim scenarijem zaslužuje više pažnje kako priča odmiče, odnosno kako nedeljama napreduje.

NOVO - Funda Eryigit nakon godinu dana ponovo na setu!

By: Milt-TV Exposed