Rast na društvenim mrežama Hande Ercel ne prestaje

Turska glumica Hande Ercel doživela je skok u karijeri emitovanjem serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, u kojoj se nedavno pojavila, a koja se emitovala u 85 zemalja.

Rast na društvenim mrežama Hande Ercel ne prestaje

Foto Credits: IMDB

Povećava se i broj pratilaca na Instagram nalogu Hande Ercel, koja je stekla međunarodni uspeh zahvaljujući TV seriji Sen Cal Kapimi, koja se još uvek prikazuje u mnogim zemljama.

Glumica, koja je bila ispred objektiva magazina Elle, podelila je i svoje poze u bikiniju na svom Instagram nalogu, koji ima 28 miliona pratilaca. Ova objava Ercel je za kratko vreme dobila više od milion i 800 hiljada lajkova.

Melisa Dongel, koja je sa njom glumila zajedno u seriji Pokucaj na moja vrata, i malena glumica Maya Basol, koja je igrala njenu kćerku u seriji, takođe su sa uzbuđenjem komentarisale deljenje poznate glumice.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

Hande, koja je trenutno daleko od kamera, nedavno se pojavila na večeri dodele stilskih nagrada Elle Awards 2022. Hande Ercel, koja je nagrađena nagradom 'ELLE devojka godine', svojim stilom je upoređena sa Lady Gagom, jednom od velikih svetskih zvezda.

Hande Ercel, koja je stalno u centru pažnje kako privatnim životom, tako i poslovnim, zaljubila se prema nekim tvrdnjama u kolegu Kaana Yildirima nakon što je okončala vezu sa Keremom Bursinom, sa kojim je igrala ulogu u TV seriji Sen Cal Kapimi. Novi par radije svoju vezu drži van vidokruga.

NOVO - Berk Oktay se oprostio od serije Yasak Elma!

By: TV Exposed