Mujde Uzman neće biti u trećoj sezoni serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice

Mujde Uzman se vratila na televizijske ekrane sa likom Alev.

Mujde Uzman neće biti u trećoj sezoni serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice

Foto Credits: RiriNano

Serija Kizilcik Serbeti, koja je u prvoj sezoni postigla uspešne rezultate, završila je i drugu sezonu. U drugoj sezoni postignuti su mnogo veći uspesi, a veliki deo tih uspeha pripada Mujde Uzman.

Međutim, lik Alev više neće biti deo priče serije. Nakon što će se tokom pauze druge sezone od ekipe oprostiti Serkan Tinmaz, Selin Turkmen i Yigit Kirazci, shvatilo se da je i uloga Mujde Uzman završena.

Na društvenim mrežama, emotivno približavanje lika Alev i Abdullah izazvalo je mnogo rasprave. Jedan od pokretača priče bio je i lik Alev.

Oproštaj na društvenim mrežama

Mujde Uzman je pokazala svoje talente i stvorila uspešan lik. Međutim, u trećoj sezoni serije Kizilcik Serbeti, ona neće biti u projektu.

Uzman je na društvenim mrežama podelila emotivnu poruku, izjavivši da je serija Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice za nju poseban projekat, rečima:

“Alev… Ja sam je mnogo volela. Uvek sam želela da donesem empatiju srcima, osmeh na lica, nadam se da sam uspela. I svima, za sve, mnogo hvala; sve što je trebalo da bude, bilo je onako kako je trebalo da bude… Za mene je bilo vrlo posebno, putovanje je bilo prelepo. Vidimo se ponovo, u mirnim, srećnim; danima kakvi bi trebalo da budu…”.

View this post on Instagram

A post shared by Müjde Uzman (@mujdeuzman)

NOVO - Buce Buse Kahraman se oprostila od serije Yali Capkini

By: TV Exposed