Dobar razvoj za seriju Bambaska Biri | Neko drugi

Hande Ercel i Burak Deniz glume u TV seriji Bambaska Biri | Neko drugi koja nastavlja da se sastaje sa publikom ponedeljkom uveče na Fox TV-u.

Dobar razvoj za seriju Bambaska Biri | Neko drugi

Foto Credits: Dizilah

Možemo reći da je serija dobila manje pažnje nego što se očekivalo od domaćih gledalaca. Ova situacija se može razumeti iz ocena ispod proseka.

Međutim, kada pogledamo interesovanje i na društvenim mrežama i u inostranstvu, činjenica je da je TV serija Bambaska Biri | Neko drugi prošla veoma uspešan proces.

Ovaj projekat je postao jedna od najpopularnijih turskih produkcija u poslednje vreme, i kao najpopularnija turska serija na sajmu Mipcom u Kanu i uz veliko interesovanje ljubitelja turskih serija iz inostranstva na društvenim mrežama.

Zapaženi i na sajmu u latinskoj Americi

Pored toga što je veoma dobar serijski par sa Burakom Denizom u glavnoj ulozi, Hande Ercel, koja i dalje dobija veliku podršku svojih obožavalaca, u poziciji je da obezbedi opstanak TV serije Bambaska Biri.

Priča o seriji je takođe efektna i glumački nastupi se nesmetano nastavljaju. Još jedna vest koja stiže iz inostranstva veoma je obradovala ekipu TV serije Bambaska Biri | Neko drugi.

Još jedan značajan razvoj bio je to što je serija, koja je privukla pažnju u zemljama Latinske Amerike, učestvovala na MIP Cancun, najvećem sajmu sadržaja na latinoameričkom tržištu.

Sa nestrpljenjem se iščekuju informacije sa sajma koji se održava u Meksiku. Podsećamo, TV serija Bambaska Biri se emituje u inostranstvu pod nazivom Another love.

NOVO - Novi glumac u seriji Gaddar | Nemilosrdan

By: TV Exposed