Saruhan Hunel - scenario bitniji od glumaca

Saruhan Hunel, koji je napustio seriju Kurulus zbog dovršetka priče o njegovom liku, priznao je da već razmatra druge ponude za posao. Kako je istakao, nije mu previše važno da li će biti u glavnoj ulozi, niti ko će biti još sa njim na budućem projektu. U pravi plan stavlja scenario, i kvalitetnu priču. Kada ...

Saruhan Hunel - scenario bitniji od glumaca

Saruhan Hunel, koji je napustio seriju Kurulus zbog dovršetka priče o njegovom liku, priznao je da već razmatra druge ponude za posao.

Kako je istakao, nije mu previše važno da li će biti u glavnoj ulozi, niti ko će biti još sa njim na budućem projektu. U pravi plan stavlja scenario, i kvalitetnu priču. Kada je reč o njegovom prethodnom projektu ima samo reči hvale. Veoma je zadovoljan što je serija Kurulus Osman prodana u čak 25 zemalja. Milioni ljudi će sada imati priliku da posmatraju njegov rad, i seriju generalno. Kroz seriju će moći da promene zablude o Turskoj i turskom narodu.

Prema njegovim rečima filmovi i TV serije su važan, i verovatno glavni deo propagande, koji formira pozitivan imidž neke zemlje.

By: TV Exposed