Demet Evgar o liku i seriji Bahar!

Uspeh serije Bahar, koja se utorkom uveče emituje na Show TV-u, impresionirao je mnoge gledaoce.

Demet Evgar o liku i seriji Bahar!

Foto Credits: Internet Haber

Milioni ljudi sa uzbuđenjem prate svaku novu epizodu serije Bahar. Epizode ​​prolaze, a ocene su i dalje dvocifrene. Ovo pokazuje da je interesovanje publike za priču veliko.

Naravno, ne bi bilo pogrešno reći da su svi, uključujući i glumce i one koji rade na setu, imali važan udeo u ovom značajnom uspehu.

Međutim, takođe treba reći da je razlog zašto je projekat dostigao tako jaku tačku faktor Demet Evgar.

Poznata glumica ima performans koji dokazuje da je ona najbolji izbor u portretisanju lika Bahar.

Veliki uticaj faktora Demet Evgar

Oni koji su gledali seriju Bahar takođe imaju ideju da je projekat bio toliko uspešan zbog faktora Demet Evgar. Takođe možemo videti mnoge objave o tome na društvenim mrežama. U specijalnom intervjuu za Episode Magazine, Evgar je odgovorila na postavljeno pitanje o ovoj temi.

Demet Evgar je u vezi sa ocenama da je u pitanju neka druga glumica u glavnoj ulozi, emocije lika Bahar možda ne bi bile tako snažno prenesene publici rekla:

„Hvala vam puno na vašim lepim i ohrabrujućim rečima. Vaše zapažanje je tačno. Moji kolege glumci, naš scenarista, reditelj, direktor fotografije i producent, kao i cela ekipa, razmišljali su i radili na svakom detalju, nekad zajedno, nekad sami, i nastavljamo da radimo. Stvarni život je naša najvažnija referentna tačka. Svi pokušavamo da zadržimo sopstvenu perspektivu na trodimenzionalnu verziju serije koja živi i sa svojim likovima i sa svojom pričom.”.

View this post on Instagram

A post shared by Bahar Dizi (@bahar.dizi)

NOVO - Bugra Gulsoy ponovo o seriji Bahar

By: TV Exposed