Bugra Gulsoy ponovo o seriji Bahar

Turski glumac Bugra Gulsoy, koji igra lik Evrena u TV seriji Bahar, postao je jedno od imena o kojima se najviše priča u poslednje vreme.

Bugra Gulsoy ponovo o seriji Bahar

Foto Credits: Haberler

Bugra Gulsoy je jedno od vodećih imena u TV seriji Bahar, zajedno sa Demet Evgar, Mehmetom Yilmazom Akom i Ecem Ozkayom. Glumac, kojeg smo do sada gledali u mnogo različitih projekata, ponovo je otkrio svoje talente likom Evrena u TV seriji Bahar.

Činjenica da serija i posle nekoliko nedelja može da postigne dvocifrenu ocenu u svim grupama publike smatra se pokazateljem uspeha.

Bugra Gulsoy, koji smatra da je Bahar poput vodiča Evrenovog srca, izjavio je da je odnos između Bahar i Evrena dobar za ovaj dvojac. U intervjuu za Episode Magazine, poznati glumac je izneo neke detalje o svom mišljenju da je uspeh serije Bahar doveo do značajnih promena u pristupima u industriji TV serija.

Sposobnost serije da leči publiku

Prihvatajući da je serija promenila neke stvari u industriji, Bugra Gulsoy je naglasio da priča ima sposobnost da izleči publiku.

Gulsoy je rekao:

„Priča koja se bavi pozitivnim emocijama, a ne negativnim emocijama, uvek je našla svoju nagradu. Ako to posmatramo iz perspektive sektora, stvari koje stvaraju konflikt su traume i problemi. Priča nastavlja svoj put pričajući haos.

Ali po mom mišljenju, serija Bahar koristi metodu 'potvrđivanja' svakog problema, svakog sukoba, svakog traumatizovanog lika, i osigurava da se svaki lik saoseća sa njim.”.

View this post on Instagram

A post shared by Bahar Dizi (@bahar.dizi)

NOVO - Demet Ozdemir o plesu Hazar Erguclu

By: TV Exposed