Kaan Urgancıoğlu uz Cansu Dere u turskoj adaptaciji serije Dr. Foster?

Narednih dana počinje snimanje turske verzije britanske serije Dr. Foster. Dogovor sa glavnom glumicom je postignut pre izvesnog vremena. Glavni lik će tumačiti Cansu Dere. Potraga za glavnim likom, koji će glumiti njenog supruga i dalje traje. Vode se intenzivni pregovori sa Kaan Urgancıoğluom. Konačan dogovor još uvek nije postignut, a kako pišu mediji u ...

Kaan Urgancıoğlu uz Cansu Dere u turskoj adaptaciji serije Dr. Foster?

Narednih dana počinje snimanje turske verzije britanske serije Dr. Foster.

Dogovor sa glavnom glumicom je postignut pre izvesnog vremena. Glavni lik će tumačiti Cansu Dere. Potraga za glavnim likom, koji će glumiti njenog supruga i dalje traje. Vode se intenzivni pregovori sa Kaan Urgancıoğluom. Konačan dogovor još uvek nije postignut, a kako pišu mediji u Turskoj, Kaan je blizu odluke da prihvati ulogu na ovom projektu.

Glumac je poznat iz serija Ask 101, Kara Sevda, Son, A.S.K., Düsman Kardesler, Canim ailem, Ayrilik i još nekoliko projekata.

Dr. Foster je britanska serija koja je počela da se emituje 2015. godine na kanalu BBC One. Turska verzija serije će se raditi u produkciji kompanije Medyapim. Producent je Fatih Aksoy.

By: TV Exposed