Tolga Saritas u simpatičnom zagrljaju (FOTO)

Poznati glumac Tolga Saritas preuzima glavnu ulogu sa iskusnim glumcem Halukom Bilginerom u TV seriji Baba / Otac, koja nosi potpis Ay Yapima.

Tolga Saritas u simpatičnom zagrljaju (FOTO)

Foto Credits: Internet Haber

Obožavaoci glumca, koji je dobio priznanje za svoj lik Kadira u TV seriji Baba, emitovanoj na Show TV-u utorkom uveče u prošloj sezoni, bili su veoma srećni što će se serija nastaviti i u narednoj sezoni.

Glumac koji je trenutno na odmoru povremeno objavljuje na društvenim mrežama. Poslednji post Tolge Saritasa na njegovom Instagram nalogu očarao je njegove fanove kada je objavio sliku snimljenu sa svojim psom.

Tolga Saritas podelio je svoju fotografiju sa svojim psom, što je privuklo dosta pažnje i zanimljivih komentara. Njegova voljena, modna kreatorka Zeynep Mayruk prokomentarisala je deljenje Tolge, koji je pozirao u autu sa svojim psom u krilu, sa"Ohh". Par, koji je zajedno oko 2,5 godine, nedavno je viđen na odmoru u Cesmeu. Ovaj par, koji je svoju vezu živeo daleko od očiju, uživao je u moru i suncu. Dvojac je privukao pažnju prijatnim raspoloženjima.

Instagram post koji je objavio Tolga Saritas sa svojim psom takođe je privukao veliku pažnju njegovih pratilaca na društvenim mrežama. Posebno ljubitelji glumca koji vole životinje sipali su lajkove i komentare na objavu.

Ispod fotografije je Ayda Aksel, glavna glumica koja je igrala ulogu u TV seriji Baba i koja je glumila njegovu majku u seriji, komentarisala je „Nisam ljubomorna“, druge Saritasove kolege, Hakan Kurtas i Taner Rumeli, nisu mogli a da ne prokomentarišu simpatičnu fotografiju.

NOVO - Aslihan Malbora se vraća upečatljivom ulogom

By: TV Exposed