Turski glumac Ali Ersan Duru se vraća novim projektom

Glumac Ali Ersan Duru je potpisao ugovor sa kompanijom Dragon Yapim. Ugovor se odnosi na jednu od glavnih uloga u njihovom novom projektu.

Turski glumac Ali Ersan Duru se vraća novim projektom

Foto Credits: Internet Haber

Ali Ersan Duru će se pojaviti u filmu pod nazivom Burclar / Horoskop. Ta informacija je potvrđena od same produkcije. Biće to dvanaesti projekat u karijeri ovog talentovanog glumca.

Rođen je 19. 1984. godine u Istanbulu, Turska. Njegova porodica je mnogobrojna, a Ali je najmladji od pet sinova. Otac mu se veoma uspešno bavio turizmom, dok mu je majka naslednica jedne imućne turske porodice, koja je bila domaćica i bavila se odgojem dece.

Kao dete bavio se raznim hobijima, bio je aktivan, često i nestašan. Želeo je da postane pilot, interesovao se za modeliranje aviona, bavio se sportom, pretežno fudbalom a potom se zaljubio u glumu i pozorište. Još kao dete postao je redovan član dečijih predstava. Pored fakultetskog obrazovanja na koje su ga uglavnom usmeravali roditelji, Ali Ersan Duru je odlučio da postane profesionalni glumac. Da bi to ostvario pohađao je časove glume Sahiki Tekand. Tu je dve godine savladao razne tehnike i izgradio se kao glumac.

Prvu značajniju ulogu imao je 2012. godine u filmu Canakkale 1915 u kom je tumačio lik po imenu Mehmet Ali. Nakon toga glumio je Berata u seriji Hayat Devam Ediyor. Pojavio se i u serijama Ajsen- zlatareva kći, Ask Zamani, Sultan moga srca, Dirilis: Ertugrul, Sen Anlat Karadeniz i drugim projektima. Poslednju ulogu imao je u popularnoj TV seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata u kojoj je tumačio lik Efea Akmana.

NOVO - Uskoro premijera turske serije Erkek Severse / Ako čovek zavoli

 By: Milt-TV Exposed