Zvanično – Serija Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz se vraća!

Nakon pomalo i šokantnog završetka serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz (EDHO) sada stiže zaista veliko iznenađenje. Ova veoma popularna turska serija će biti nastavljena!

Zvanično – Serija Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz se vraća!

Foto Credits: DiziCentral

Objavljena je zvanična informacija koja će se svideti mnogim fanovima ovog projekta. Serija Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz će biti nastavljena i to vrlo brzo. Projekat svoj život nastavlja kroz emitovanje na digitalnoj platformi Blu TV. Prvo će biti objavljen film. U pitanju je epizoda 200 koja je ranije snimljena ali nije emitovana, koja je dorađena, sa novim scenama i potpuno novom montažom. Prema najavama taj film će biti emitovan krajem januara ili početkom februara.

Nakon toga kreću radovi na seriji, odnosno njenom nastavku. Serija će pratiti Ilyasa Cakirbeylija a zvaće se Son Efsane ili u prevodu Poslednja legenda. Dakle, glavnu ulogu u nastavku će tumačiti Ozan Akbaba.

Ono što je loša vest za fanove ove turske serije je da u nastavku projekta neće glumiti Oktay Kaynarca i Yunus Emre Yildirimer. Lik Hizir Cakirbeyli u nastavku serije će biti na izdržavanju zatvorske kazne, a Alparslan u bekstvu van zemlje u nastavku. Ostaje da se vidi ko će od starih glumaca još napustiti projekat, ko će ostati a koja će biti nova imena u ovoj seriji.

Već sada je jasno da serija neće biti ista bez Oktaya i Emrea, ali nastavak priče Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz svakako raduje sve fanove.

Da li ćete gledati nastavak serije kroz priču zvanu Son Efsane / Poslednja legenda? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Otkriveno da li su Hande Ercel i Kerem Bursin raskinuli!

 By: Milt-TV Exposed