Otkriveno da li su Hande Ercel i Kerem Bursin raskinuli!

Raskinuli su, nisu, raskinuli su, nisu. Otprilike ovako glase naslovi u turskim medijima vezani za vezu i odnose Kerema Bursina i Hande Ercel.

Otkriveno da li su Hande Ercel i Kerem Bursin raskinuli!

Foto Credits: IMDB

Na kraju fanovi Hande i Kerema nemaju razloga za brigu. Nekoliko dana pre dočeka Nove godine, na društvenim mrežama dosta se pisalo o tome da je veza Ercel i Bursina u krizi. Pojavile su se razne glasine, koje su dobile na jačini nakon proslave Nove godine, kada ni Hande ni Kerem nisu objavili zajedničku fotografiju, kao što su verovatno mnogi očekivali. To je podgrejalo maštu svih zagovornika teorije da je ovaj par raskinuo svoju ljubavnu vezu.

Razlog za to ipak nije raskid niti bilo šta slično. Hande Ercel je zaražena koronavirusom i nalazi se karantinu. Kao i svima koji su zaraženi ovim virusom, kontakti su joj ograničeni, pa je to jedini razlog zbog čega par nije proslavio zajedno Novu godinu. Večeras su stigle vesti i da je njen dečko, Kerem Bursin takođe dobio pozitivan test na koronu. Oboje se osećaju dobro ali su razdvojeni i u karantinima u svom domu.

U prilog tome da je između njih sve u najboljem redu govore i komentari na najnovijim objavama na Instagramu koje jedni drugom postavljaju Hande i Kerem.

Dakle, skoro sve je kako treba, sem koronavirusa koji je zadesio oboje. Nadamo se da će i to brzo i bez većih komplikacija postati prošlost!

NOVO - Alperen Duymaz hitno hospitalizovan!

 By: Milt-TV Exposed