Alperen Duymaz hitno hospitalizovan!

Stižu zabrinjavajuće vesti iz Turske vezane za glumca Alperena Duymaza. Prenosimo celu informaciju koja je potvrdjena.

Alperen Duymaz hitno hospitalizovan!

Foto Credits: IMDB

Alperen Duymaz je osetio zdravstvene probleme i obratio se dežurnoj službe medicinske pomoći. Ubrzo je testiran na koronavirus i rezultati testa su bili pozitivni. Zbog lošeg zdravstvenog stanja doneta je odluka da glumac bude hitno hospitalizovan. Njegovo stanje se sada pomno pratio, a dobio je i odgovarajuću terapiju. Svi se nadaju da će vrlo brzo njegovo zdravlje biti mnogo bolje nego sada.

To je upalilo alarme na setu serije Erkek Severse na kojoj Alperen radi. Svi koji su na setu ove serije su testirani, ali su barem tu usledile dobre vesti. Srećom, nijedan član ekipe koja radi na ovom projektu nije zaražen koronavirusom.

Podsećamo, serija Erkek Severse / Ako čovek zavoli je novi projekat BeIN Connect digitalne platforme. U pitanju je serija koja je zasnovana na romanu „Put ka braku“ autorke Asli Zengin, koja je i scenaristkinja projekta. Serija će imati 13 epizoda, a pored Duymaza u njoj će glumiti i Yasemin Allen, Busra Develi, Tolga Gulec, Gorkem Sevindik i drugi.

Trenutno je najvažnije da Alperen Duymaz bude dobro i što pre se oporavi. Njegovi fanovi iz celog sveta šalju poruke podrške, kojima se ovim putem pridružujemo!

NOVO - Današnji slavljenik je Enis Arikan

 By: Milt-TV Exposed