Frustracija za Elcin Sangu; serija će biti završena!

Konačni rejting rezultati serije Iyi Gunde Kotu Gunde, koja je vrlo ambiciozno započela na Zvezda TV-u, bili su loši. Serija, koja od samog početka nije mogla da debituje očekivano, dosta je zaostala u subotnjem takmičenju. Serija sa Elcin Sangu, Ozanom Dolunayem i Yasemin Allen u glavnim ulogama biće završena. Poslednji put će se sastati sa ...

Frustracija za Elcin Sangu; serija će biti završena!

Konačni rejting rezultati serije Iyi Gunde Kotu Gunde, koja je vrlo ambiciozno započela na Zvezda TV-u, bili su loši. Serija, koja od samog početka nije mogla da debituje očekivano, dosta je zaostala u subotnjem takmičenju.

Serija sa Elcin Sangu, Ozanom Dolunayem i Yasemin Allen u glavnim ulogama biće završena. Poslednji put će se sastati sa publikom u subotu uveče 17. oktobra, sa svojom 6. epizodom. Iyi Gunde Kotu Gunde daje poruku da je veoma teško zadržati romantične komedije na ekranu. Elcin Sangu, konačno je bila pronašla seriju baš kao što je tražila. Ova poslednja vest bila je još jedna tužna okolnost glumice, koja se vrlo dobro prilagodila romantičnim komedijama.

Ljubitelji serije 5. epizodu mogu pogledati u subotu, 10. oktobra. Sledeći deo biće završni.

By: Tv Exposed

NOVO-Nurgul Yesilcay se divi radu Binnur Kaye