Baris Kilic se vraća u seriju Yasak Elma?!

Turski mediji su se prethodnih dana bavili temom koji lik se vraća u seriju Yasak Elma. Kompanija Medyapim je nedavno potvrdila da će se jedan od omiljenih likova vratiti u radnju ove serije. Mnogi pa i mediji su se pitali koji lik je u pitanju. Krenuli su redom, sistemom eliminacije. Gokhan Alkan se neće vratiti ...

Baris Kilic se vraća u seriju Yasak Elma?!

Turski mediji su se prethodnih dana bavili temom koji lik se vraća u seriju Yasak Elma.

Kompanija Medyapim je nedavno potvrdila da će se jedan od omiljenih likova vratiti u radnju ove serije. Mnogi pa i mediji su se pitali koji lik je u pitanju. Krenuli su redom, sistemom eliminacije. Gokhan Alkan se neće vratiti u seriju jer ima druge, mnogo zanimljivije ponude. Takođe, Talat Bulut nije realna opcija jer je njegov lik u seriji ubijen. Ostao je jedan lik, lik koji je u seriji tumačio Baris Kilic. Vest o njegovom povratku u seriju preneli su mnogi turski blogeri upoznati sa stanjem na setovima televizijskih serija.

Podsećamo, on je u seriji Yasak Elma u 49 epizoda tumačio lik po imenu Kaya Ekinci. Po svemu sudeći, Kaya će se vratiti u radnju ove turske serije. Sada se samo postavlja pitanje, kada, u kojoj epizodi.

NOVO - Danas dve premijere turskih TV serija – Bir Zamanlar Kibris / Kipar i Camdaki Kiz / Devojka iza stakla

By: TV Exposed