Duygu Sarisin odgovara na pitanja novinarima...

Duygu Sarisin koja je zapažena u oblasti Nisantasi, podelila je svoje impresije iz karantina priznavši da su iskusili nešto nalik ratu. Kada su je novinari pitali o novom imidžu njenog voljenog Cagataya Ulusoya, glumica nije odgovorila ništa. Ona je postavila pitanje novinarima da li se njima dopada njegov novi stil i ako da, onda je ...

Duygu Sarisin odgovara na pitanja novinarima...

Duygu Sarisin koja je zapažena u oblasti Nisantasi, podelila je svoje impresije iz karantina priznavši da su iskusili nešto nalik ratu.

Kada su je novinari pitali o novom imidžu njenog voljenog Cagataya Ulusoya, glumica nije odgovorila ništa. Ona je postavila pitanje novinarima da li se njima dopada njegov novi stil i ako da, onda je ona zadovoljna. O novim projektima u budućnosti ništa nije mogla da kaže konkretno. Samo je rekla je da će videti kako će se stvari odvijati i da su pregovori u toku.

Takođe su je pitali kako se oseća u vezi sa izjavom Hazaj Kaye da bucmaste žene nikada ne mogu dobiti glavne uloge. Duygu je rekla da je hazal u pravu. Percepcija lepote i koncept lepote često se ne podudaraju.

By: TV Expposed

NOVO-Sud odbacio tužbu Hande Ercel