Yigit Ozsener na početku godine u dve uloge

Turski glumac Yigit Ozsener, koji je rođen u Izmiru 1972. godine, oduvek je bio sjajan glumac svojim velikim doprinosom produkcijama u kojima je učestvovao.

Yigit Ozsener na početku godine u dve uloge

Foto Credits: DiziCentral

Nakon što je privukao pažnju svojom TV serijom pod nazivom Uzgunum Leyla 2000. godine, glumac, koji je bio u i TV serijama i bioskopskim projektima jedan za drugim, stekao je široku bazu obožavatelja sa veoma različitim ulogama. Lik Cemila u seriji DudaktanKalbe bio je jedan od najboljih projekata glumca.  Naravno, potrebno je reći da postoje milioni gledalaca koji i dalje pamte lik Cengiza iz serije Ezel, koji je osvojio ljubav miliona.

S nestrpljenjem se iščekuje i druga sezona serije Bozkir, pripremljena za Blu TV. Glumac, za kojeg dobro znamo koliko je uspešan u liku policajca, od 9. februara će izaći pred svoje fanove.

Yigit Ozsener, koji je takođe u glavnoj ulozi u akcionoj seriji Sifirinci Gun / Nulti dan, koja se trenutno emituje na tv8, očarava svoje fanove likom po imenu Ejder. Podsetimo, glumac, koji je učestvovao u projektima jedan za drugim tokom 2022. godine, došao je do izražaja sa likom Pjetra u televizijskom projektu Barbaroslar Akdeniz'in Kilici / Barbaroslar Mač Mediterana, kao i u TV seriji 10 hiljada koraka. Ni prošle godine, ime Yigita Ozenera nije prošlo nezapaženo u filmu Cezailer, kao i u filmu Dobro došli na našu sahranu.

Nastavićemo da čujemo ime Yigita Ozenera u toku 2023., u novoj sezoni serije Bozkir i TV seriji Sifirinci Gun.

NOVO - Uzbudljiva radnja serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla tek predstoji!

By: TV Exposed