Farah Zeynep Abdullah o napuštanju serije Masumlar Apartmani

Prethodnih dana u turskim medijima bilo je vesti o tome da glumica Farah Zeynep Abdullah napušta seriju Masumlar Apartmani. Nakon jučerašnjeg razgovora Farah sa predstavnicima medija sve je razjašnjeno. Glumica je izvela psa u šetnju kada su je primetili paparaci. Oni su joj odmah prišli i zamolili za kratak intervju. Najveći broj pitanja se odnosio ...

Farah Zeynep Abdullah o napuštanju serije Masumlar Apartmani

Prethodnih dana u turskim medijima bilo je vesti o tome da glumica Farah Zeynep Abdullah napušta seriju Masumlar Apartmani.

Nakon jučerašnjeg razgovora Farah sa predstavnicima medija sve je razjašnjeno. Glumica je izvela psa u šetnju kada su je primetili paparaci. Oni su joj odmah prišli i zamolili za kratak intervju. Najveći broj pitanja se odnosio upravo na to, da li će Zeynep Abdullah ostati u seriji. Glumica je najpre zamolila novinare da joj ne prilaze previše blizu jer nije nosila masku. Nakon toga je odgovorila i otklonila sve dileme.

Farah Zeynep Abdullah je demantovala vest da napušta seriju Masumlar Apartmani. Sve se nastavlja po starom i glumica će ostati u ovoj seriji, nikakvih promena nije bilo.

NOVO - Potvrđene nove sezone serija Saygi i Alef

By: TV Exposed