Murat Unalmis se vratio na TV ekrane snažnim likom!

Serija Gulcemal sastala se sa publikom na TV ekranu Fox-a u četvrtak uveče svojom drugom epizodom.

Murat Unalmis se vratio na TV ekrane snažnim likom!

Foto Credits: Internet Haber

U glavnim ulogama u seriji su Melis Sezen i Murat Unalmis. Serija je postala jedna od alternativnih produkcija četvrtkom uveče sa snažnom pričom.

Priča u seriji se u početku odvijala uz oštar susret likova Gulcemala i Deve, ali će se vremenom priča produbiti i nastati potpuno drugačiji pejzaž.

Dajući informacije o liku Gulcemala, Murat Unalmis je rekao da taj lik, koji izgleda zastrašujuće, zapravo pokušava da se zaštiti tako što se prikazuje na taj način.

Unalmis je objasnio da je razlog zašto ljudi pokušavaju da se nametnu grubom slikom karaktera taj da ih drugi ne bi povredili u današnjem svetu i imali osećaj zaštite.

Metaforično značenje imena

Poznati glumac je o svom liku u seriji Gulcemal rekao:

„Odrastao je bez ljubavi. Ima sestru, Gulcemal i Gulendam. Ovde zapravo koristimo metaforu ruže. Njegovo ime je Gulcemal i takođe ima metaforično značenje. Isključio se, u suštini je kao priča o grofu Drakuli. U ovom radu kažemo da će se videti čovek koji se zatvorio u svoj zamak, Gulcemal.”.

Murat Unalmis se vratio na ekran snažno, a priča o seriji Gulcemal je veoma duboka! Mnogi gledaoci smatraju da će lik Deve, koju u priči serije igra Melis Sezen, omekšati Gulcemala i ispuniti njegovo srce ljubavlju.

Unalmis je takođe objasnio da je unutrašnji svet lika drugačiji i da će se priča graditi na ovom procesu transformacije.

NOVO - Gorkem Sevindik – Serija Ates Kuslari je promenila moj život!

By: TV Exposed