Hazal Kaya o ljubavi na prvi pogled!

Glumica Hazal Kaya privukla je pažnju svojim izjavama, ali i prijatnim pozama za magazin Elle Turkey. Ove poze i izjave, o kojima se takođe naširoko govori na društvenim mrežama, takođe odražavaju glumičin pogled na život.

Hazal Kaya o ljubavi na prvi pogled!

Foto Credits: DiziCentral

Jedan od najupečatljivijih detalja u intervjuu Hazal Kaye je deo o njenom suprugu Aliju Ataju. Hazal, koja je priznala da se zaljubila na prvi pogled kada su se prvi put sreli, takođe je rekla da je želela da svuda ispiše ime svog sadašnjeg supruga.

Pažnju su privukle i reči Hazal Kaye o ljubavi, koje su izmamile osmeh njenim fanovima:

„Kada smo se prvi put pozdravili, rekla sam avaj! Ja sam osoba koja se zaljubila na prvi pogled. Svuda sam morala da napišem njegovo ime. Sada kada imam muža, mogu da pišem šta god hoću gde god želim. To je tako magičan osećaj...”

Ovim rečima Hazal Kaya priča i o svojoj ljubavi prema svom suprugu za kojeg se udala u februaru 2019. godine, nakon 6 godina veze.

Čini se da je dokaz njenog divljenja i činjenica da glumica, koja je ljubavlju vezana za Ataya, želi da ispiše njegovo ime svuda na svim mestima.

Glumica je govorila i o drugim temama:

„Ovaj put je moja ženska strana dominira. Nakon što sam postala majka, shvatila sam da me ta strana mene odavno ne zanima, da sam se više prilagodila drugim ulogama. Odlučila sam da posvetim više pažnje sebi kao ženi, misleći da mi nešto nedostaje.”.

View this post on Instagram

A post shared by Hazal Kaya (@hazalkaya)

NOVO - Počelo snimanje turske serije Modern Dogu Masallari

By: TV Exposed