Promena dana emitovanja turske serije Seversin

Serija Seversin se u novom danu sastaje sa svojom publikom. Ova turska serija će se prikazivati sa novim epizodama ponedeljkom uveče.

Promena dana emitovanja turske serije Seversin

Foto Credits: IMDB

Serija Seversin koja je počela u letnjem periodu ranije je emitovana sredom uveče. Sopstvena produkcijska kuća Kanala D, koji ima veliku publiku koja pažljivo prati i gleda ovu tursku seriju. S nestrpljenjem se iščekuje kako će odluka promene dana uticati na seriju.

Čini se da Kanal D ne može da se takmiči sa romantičnom komedijom Seversin ponedeljkom uveče protiv veoma ambicioznih TV serija kao što su Alparslan Buyuk Selcuklu, Yasak Elma / Zabranjena jabuka i Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla.

Čini se da je važna prednost što je serija Seversin, koja se pridružuje stolu vukova, niskobudžetna produkcija. Ovaj projekat u kojem glavne uloge igraju Ilayda Alisan i Burak Yoruk, osvojio je pohvale publike svakom epizodom koja je izašla na ekran, a prikazivaće se svakog ponedeljka u 20 časova, počevši od ponedeljka, 19. septembra.

U glumačkoj ekipi serije su i Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Tasci, Ozan Daggez, Halil İbrahim Kurum, Ilkin Tufekci, Ergul Miray Sahin, Hazal Benli, Atakan Yilmaz, Ceren Yildirim, Elif Capkın, Yagmur Gurur and Nihayet Sahin. Seversin je na Kanalu D sa svojim novim epizodama svakog ponedeljka uveče...

NOVO - Gelsin Hayat Bildigi Gibi u padu, ali ipak najgledanija serija juče!

By: TV Exposed