Erkan Petekkaya u potpuno drugačijoj seriji

Turski glumac Erkan Petekkaya je dao život Sadiju, jednom od najupečatljivijih likova serije Kirmizi Oda / Crvena soba, koja se emitovala na ekranima tv8 i ugostila mnoge poznate glumce. Svojom snažnom glumom, Erkan je sa interesovanjem posmatran u dramatičnoj životnoj priči lika Sadija u ovom projektu.

Erkan Petekkaya u potpuno drugačijoj seriji

Foto Credits: IMDB

Priče koje su oživeli mnogi glumci ostavile su trag u TV seriji Kirmizi Oda. Sadijeva priča je bila jedna od njih. Erkan Petekkaya je uspešno oslikao ovaj dramski lik preuzet iz stvarne životne priče. Fanovi su želeli da vide Erkana u drami, a uloga Petekkaye kao Sadija donekle je ispunila ove želje.

Zatim je Erkan Petekkaya preuzeo ulogu u TV seriji pod nazivom Sana Soz, u kojoj je igrao glavnu ulogu sa Nehir Erdogan. Serija Star TV-a, nažalost, nije dobila očekivanu gledanost i za kratko vreme je ušla u finale.

Potvrđene su vesti da će glumac, koji se željno iščekuje da se vrati na ekrane sa nekim novim projektom, ovoga puta preuzeti ulogu u digitalnoj seriji. Postalo je poznato da će glumac učestvovati u seriji pod nazivom Son Gun, koja ima upečatljivu priču i produciraće je Gold Film.

Rečeno je da će se serija, u kojoj će Erkan Petekkaya preuzeti glavnu ulogu, sastojati od 8 epizoda i svaka epizoda će se fokusirati na poslednje dane druge osobe pre nego što umre. Baš kao u seriji Kirmizi Oda, drugo poznato ime će biti junak druge priče u svakoj epizodi.

Potvrđene su informacije da će Erkan biti jedno od ovih imena. Nastavljaju se pregovori sa poznatim imenima koja će učestvovati u ovom ambicioznom projektu. Ime Erkana Petekkaye takođe dolazi do izražaja tokom pripremne faze serije. Među informacijama je i da su neke scene glumca već snimljene. U seriji učestvuju i Ugur Yucel, Necip Memili, Ahmet Mumtaz Taylan, Nazan Kesal, Yasemin Alen i Serhat Kilic.

Serija Son Gun biće ambiciozna serija koja će se publici predstaviti sa potpuno novim konceptom.

NOVO - Alina Boz u projektu koji će nadmašiti Marasli?! Težak zadatak!

By: TV Exposed