I Burak Deniz na digitalnoj platformi Disney Plus!

Turski glumac Burak Deniz potpisao je ugovor sa digitalnom platformom Disney Plus. Nakon ove vesti, postavlja se pitanje da li ima ko od turskih superstarova a da neće glumiti u nekom od projekata ove digitalne platforme.

I Burak Deniz na digitalnoj platformi Disney Plus!

Foto Credits: Dizilah

Burak Deniz je najnoviji član sve brojnije ali i sve moćnije ekipe turskih glumaca koji će se pojaviti na Disney Plus digitalnoj platformi. Pre njega članovi ove platforme su postali Cansu Dere i Kenan Imirzalioglu.

Od ranije je poznato da će se u serijama ove digitalne platforme pojaviti Irem Helvaciolgu i Engin Akyurek u seriji Kacis | Bekstvo koja je već snimljena, ali i Can Yaman u seriji o istorijskoj ličnosti El Turco.

Pored njih na Disney Plusu će gledati i Demet Ozdemir, Hafsanur Sancaktutan i Bugru Gulsoya. Njih dvoje će se pojaviti kao glavni glumci internet serije Izmedju sveta i mene. Glavnu mušku ulogu u toj seriji je trebao da glumi Kerem Bursin. On je nakon najnovijih dešavanja i raskida sa Hande Ercel odlučio da još nije vreme da se vrati poslu. Umesto njega angažovan je Bugra Gulsoy. Snimanje kadrova na tom projektu će započeti u toku ovog meseca.

View this post on Instagram

A post shared by Burak Deniz (@_burakdeniz)

U narednom periodu biće snimljena i reklama za Disney Plus sa svim superstarovima koji su potpisali ugovore sa ovom digitalnom platformom. U reklami a i u nekom od projekata Disney Plusa pojaviće se dakle i Burak Deniz.

NOVO - Kraj za seriju Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha!

By: Milt-TV Exposed