Kraj za seriju Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha!

Šok! Turska serija Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha je najavljivana kao veoma ozbiljan i ambiciozan projekat ali će vrlo brzo biti završena.

Kraj za seriju Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha!

Foto Credits: IMDB

Serija Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha je turski rimejk britanske serije Happy Valley. Ovaj projekat je mesecima najavljivan, mnogo se pisalo i pričalo o njemu da bi danas usledio pravi šok!

Serija će biti završena i to uskoro. Finale ove turske TV serije će biti u epizodi 5. Na taj način projekat se pridružio ne baš malom broju novih televizijskih serija koje su završene nakon samo par epizoda. Ono što je zajedničko za serije koje opstaju po par epizoda je to što su skoro sve emitovane na kanalu Fox TV.

Nakon vesti o finalu ove TV serije, gledaoci su zaista razočarani. Mnogi pominju upravo televiziju Fox kao glavnog krivca za prerana finala. Sve ovo bi vrlo lako moglo da utiče i na produkcije, koje će u budućnosti dobro da razmisle pre nego što počnu saradnju sa Fox TV.

Podsećamo, serija Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha je donela priču o policajki i njenoj borbi protiv muškarca koji je silovao i usmrtio njenu kćerku. Lik policajke tumači Nurgul Yesilcay. Pored nje u glumačkoj ekipi je još nekoliko sjajnih imena, ali očigledno da ni oni ni priča nisu zadovoljili apetite gledalaca i još važnije televizijskog kanalu na kom se serija emituje.

Premijera ove turske televizijske serije je bila 23. februara 2022. godine. Ceo projekat se radi u produkciji Pastel Film. Radi, ali još svega dva epizode...

NOVO - Cansu Dere potpisala ugovor za novu seriju!

By: Milt-TV Exposed