Ozge Ozpirincci o planovima za budućnost

Dok poznata glumica Ozge Ozpirincci nastavlja da odgaja svoju ćerku Mercan, ona takođe nastavlja svoje aktivnosti pomoći za zonu zemljotresa.

Ozge Ozpirincci o planovima za budućnost

Foto Credits: DiziCentral

Poznata glumica je u svojoj izjavi napomenula da je i dalje mnogo ljudi kojima je potrebna pomoć i rekla: „Radujemo se pomoći. Izbori se približavaju, mi smo uzbuđeni“, rekla je ona.

Ozge Ozpirincci je napomenula da je nedavno sklopila ugovor za pozorišnu predstavu i digitalnu seriju.

Ozpirincci je izjavila:

„Postoje poslovi, oni me čine srećnom. Jedna pozorišna predstava i jedna digitalna serija. Zato sam dobro raspoložena i sve je u redu.”.

Predstava nastala po knjizi

Ozge Ozpirincci, koja je bila uzbuđena što je na pozorišnoj sceni, objasnila je da je knjiga koju je pročitala prilagođena za pozorište i rekla: „To će biti predstava iz knjige koju čitam. Imali smo jedan na jedan kontakt sa autorom i istovremeno mislili jedno na drugo. Bila je to veoma lepa koincidencija. Iznenađenje za sada, ja neću biti ta koja će objašnjavati.".

Ozpirincci takođe doživljava sreću da bude majka. Ona je istakla da joj je dobro da neko vreme ne radi i da je važno da provodi vreme sa ćerkom Mercan.

Napominjući da se ovi dani za nju i ćerku neće vratiti, glumica je rekla da je srećna zbog vremena kada nije radila i da je druženje sa ćerkom vredan proces.

NOVO - Keremcem o završetku serije Basim Belada / U nevolji

By: TV Exposed