Keremcem o završetku serije Basim Belada / U nevolji

Turska TV serija pod nazivom Basim Belada / U nevolji, koja se emituje na ATV TV-u nedeljom uveče, nažalost se suočila sa ranim finalom zbog niske gledanosti.

Keremcem o završetku serije Basim Belada / U nevolji

Foto Credits: DiziCentral

Od samog starta je bilo jasno da će se ovaj projekat teško izboriti sa jakom konkurencijom. Ipak, malo ko je mislio da će serija opstati samo pet epizoda u etru. Nažalost, nizak rejting je presudio ovom projektu.

Keremcem je u glavnoj ulozi serije Basim Belada / U nevolji, koja će se petom epizodom oprostiti od publike ove nedelje.

Turski glumac i pevač, koji se kasnije pridružio seriji Gul Masali / Priča o ruži, koja je takođe emitovana na ATV TV-u tokom leta, suočio se sa još jednim ranim finalom svog projekta, što je pomalo razočaralo njegove fanove.

Fokus na muziku

Keremcem, koji je govorio nakon što se serijal pod nazivom Basim Belada završila istim neslavnim završetkom kao i njegov prethodni posao, izrazio je svoja osećanja ovim rečima:

„Serija je došla do kraja, tako da se ove stvari dešavaju. Bila je to dobra serija, drugima lepša...”.

Rekavši da je ova serija upravo završena i da još nema drugih TV serijala, Keremcem je rekao da će se neko vreme fokusirati na poslove oko muzike.

Napominjući da će praviti singl iznenađenja, Keremcem je dodao da će vrlo brzo izaći pred svoje fanove sa svojim novim pesmama.

NOVO - Finale serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći će biti krajem aprila

By: TV Exposed