Sve teža situacija za seriju Kirik Hayatlar / Slomljeni životi, promenjen i TV kanal!

Serija Kirik Hayatlar / Slomljeni životi se emituje radnim danima. Projekat ima veoma nisku gledanost i doneta je prva odluka u vezi serije.

Sve teža situacija za seriju Kirik Hayatlar / Slomljeni životi, promenjen i TV kanal!

Foto Credits: Promo

Serija Kirik Hayatlar se radi u produkciji kompanije Nobetci Yapim. Do skoro se emitovala na Kanalu D. Kažemo do skoro, jer se prva odluka odnosi upravo na kanal emitovanja serije.

Kirik Hayatlar će se od sada emitovati na malom TV kanalu pod nazivom teve2. Serija dakle neće biti prekinuta ali će se emitovati na znatno manje poznatom televizijskom kanalu.

Podsećamo, ova serija donosi nam na ekrane priču o tome šta su dvoje ljudi spremni učiniti za svoju ljubav, šta je sve jedna majka spremna ostaviti iza sebe zbog moći, kao i tajne porodice Kodžabej koje će izaći na videlo i biti uzrokom mnogim konfliktima unutar porodice. Seriju režisira Berna Akpinar i Metin Namlisesli, a redateljska palica serije Slomljeni životi pripala je Bekiru Dadašu i Ilknur Uguz Arslan u produkciji Nobetçi Yapim. Tvorci priče su Pinar Ordu, Ibrahim Guler i Melek Ordu, a scenarij su napisali Jasar Aksu i Nilufer Jenidogan Ozmekik.

NOVO - Zatvoren slučaj u tužilaštvu protiv Hulye Darcan

 By: Milt-TV Exposed