Hande Ercel potpisala ugovor za novu seriju!

Turska glumica Hande Ercel primećena je sinoć u društvu prijateljice i koleginice Burcu Ozberk po izlasku iz jednog restorana. Tada su joj prišli novinari i zamolili za kratak intervju, na šta je Hande pristala.

Hande Ercel potpisala ugovor za novu seriju!

Foto Credits: Al Bawaba

Hande Ercel je govorila o zdravstvenom stanju ali i o planovima za budućnost. Glumica je još jednom rekla da je bila zaražena koronavirusom, da je posledice osećala još neko vreme posle, ali da je sada sve u najboljem redu. Potpuno je zdrava i oseća se dobro. Potom je govorila i o svomu poslu, odnosno planovima za budućnost.

Ercel je potvrdila da je postigla dogovor za novu seriju. Reč je o novom projektu Disney Plus digitalne platforme u kom će ona tumačiti jednu od glavnih uloga. U ovom trenutku, zbog ugovora sa tom platformom nije mogla da otkriva detalje. Ljudi sa te platforme će sve objaviti kada bude vreme, istakla je ova sjajna turska glumica.

Novinari su se potom dotakli i pitanja vezanog za navodnu svađu sa Demet Ozdemir. Hande Ercel je bila iznenađena, demantovala te vesti i upitala Da li je to moguće?“.

Nikakvog sukoba između ove dve divne dame dakle nije ni bilo, a po svemu sudeći i jednu i drugu ćemo gledati u novim projektima Disney Plus digitalne platforme.

NOVO - Uskoro premijera turske serije Yalniz Kurt / Usamljeni vuk

 By: Milt-TV Exposed