Uskoro premijera turske serije Yalniz Kurt / Usamljeni vuk

U narednim danima nas očekuje premijera nove turske televizijske serije. Reč je o seriji pod nazivom Yalniz Kurt ili u prevodu Usamljeni vuk.

Uskoro premijera turske serije Yalniz Kurt / Usamljeni vuk

Foto Credits: aHaber

O seriji Yalniz Kurt / Usamljeni vuk je već bilo dosta reči. U pitanju je nova, akciona serija koju priprema kompanija Sinegraf. Skoro svi kadrovi za ovu seriju se snimaju u Istanbulu. Poznato i je ko će tumačiti glavne uloge u ovom projektu.

U seriji će glumiti Cihan Unal, Murat Han, Damla Colbay, Kursat Alniacik, Hasan Denizyaran, Deniz Evin i drugi. Pored njih, značajnu ulogu Mire u seriji će tumačiti Yaprak Medine.

Projekat Yalniz Kurt je opisan kao serija u kojoj ćemo gledati dosta akcionih scena i uzbudljivu radnju. Gledaćemo borbu turskih bezbednosnih službi i specijalnih snaga protv moćne terorističke organizacije Goliath. Scenario za seriju pišu Sevket Dedelicioglu, Alper Eze i Murat Koca.

Premijera turske serije Yalniz Kurt / Usamljeni vuk je zakazana za osam dana, tačnije 28. januar. Projekat će biti emitovan na ATV TV kanalu.

Ostaje da već za desetak dana sumiramo prve utiske o ovoj turskoj seriji. Da li planirate da pratite ovu novu seriju? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Demet Ozdemir na korak od nove serije, partner/ka Kerem Bursin ili Hafsanur Sancaktutan!

 By: Milt-TV Exposed