Demet Ozdemir na korak od nove serije, partner/ka Kerem Bursin ili Hafsanur Sancaktutan!

Glumica Demet Ozdemir već duži period ne može da nađe odgovarajuću ulogu u nekoj od serija. Tome je po svemu sudeći došao kraj.

Demet Ozdemir na korak od nove serije, partner/ka Kerem Bursin ili Hafsanur Sancaktutan!

Foto Credits: Internet Haber

Prema pisanju sve većeg broja turskih medija, Demet Ozdemir je na korak od potpisivanja ugovora za novu seriju. U pitanju je ugovor sa kompanijom Disney Plus, a odnosi se na glavnu ulogu u njihovoj novoj seriji. Projekat priprema kompanija MF Yapim, a njen partner u tom novom projektu je i dalje u magli.

Ranije je bilo reči o tome da će Kerem Bursin tumačiti glavnu mušku ulogu u novoj seriji digitalne platforme Disney Plus. To je po svemu sudeći istina, ali to najverovatnije nije nova serija u kojoj će glumiti Demet, već neki drugi projekat koji će se raditi u produkciji MF Yapim za Disney Plus.

Prema vestima koje su danas objavljene, u glavnim ulogama u novoj seriji pored Demet Ozdemir će se pojaviti još jedna dama i sjajna glumica Hafsanur Sancaktutan. Reč je navodno o veoma ambicioznoj drami, koja će doneti priču o dve žene i dva muškarca, a radnja serije će konstantno biti prepletana. Scenario za ovu seriju piše Pinar Bulut.

Demet će dakle uskoro ponovo na set, a ostaje da vidimo da li će njen partner na sceni biti Kerem Bursin, ili u ovom trenutku verovatnije da će joj partnerka biti Hafsanur Santacktutan.

Koga bi vi radije gledali na sceni Kerema i Demet ili Demet i Hafsanur? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Nova glumica u seriji Uc Kurus / Tri novčića

 By: Milt-TV Exposed