Serenay Sarikaya u novoj seriji – Duh projekta Medcezir se vraća!

Serenay Sarikaya, koja je prisustvovala oproštajnoj večeri prve sezone serije Aile / Porodica, privukla je pažnju svojom izjavom.

Serenay Sarikaya u novoj seriji – Duh projekta Medcezir se vraća!

Foto Credits: DiziCentral

Glumica je veoma efektno nastupila sa likom Devin u seriji Aile. Vraćajući se televizijskim serijama nakon 8 godina, glumica je rekla:

„Sezona je bila dobra, bilo nam je jako zabavno. Postali smo lepa porodica. Sve je u redu, nadam se da će se nastaviti istim tempom i u drugoj sezoni.”.

Objašnjavajući da se jako zabavljala i da su imali odličan tim, Serenay Sarikaya je rekla:

„Nismo se mogli zasititi serije, radujemo se drugoj sezoni.”. Objašnjavajući da je mnogo godina želela da igra sa Kivancom Tatlitugom i da se to desilo u seriji Aile, glumica je dodala: „Bio mi je prijatelj glumac sa kojim sam dugo želela da glumim. Veoma sam srećna što mogu da podelim ulogu sa njim u takvom poslu.”.

U komentarima na društvenim mrežama nalaze se izjave da napeta stanja lika Devin u seriji odlično pristaju Serenay Sarikayi. Gledaoci dele komentare da Sarikayi odlično stoji kada se Devin, naljuti i unervozi. Ističući da nije nervozna osoba, Sarikaya je navela i da je vesela i mirna osoba.

Nova serija

Serenay Sarikaya počela je da pravi planove za odmor nakon finala sezone serije. Objašnjavajući da će se nakon kratkog odmora pripremiti za novi projekat, glumica je objasnila i da će na leto biti pred kamerama za novi posao za Netflix digitalnu platformu.

Jedno od imena u novom projektu digitalne serije u kojem će glumica učestvovati biće Metin Akdulger, sa kojim se pojavila pred kamerama u seriji Medcezir, koja je ostavila traga u jednom periodu.

Sarikaya je izjavila da joj je drago što je ponovo srela Metina Akdulgera u svom novom projektu, rekavši: „Duh Medcezira se vraća nakon par godina.”.

NOVO - Kivanc Tatlitug je zadovoljan prvom sezonom serije Aile / Porodica

By: TV Exposed