Serija Cop Adam je na prelomnoj tački

Gledajući gledanost TV serije Cop Adam / Čiča Gliša koja se emituje na Star TV-u sredom uveče, nema baš dobre slike.

Serija Cop Adam je na prelomnoj tački

Foto Credits: IMDB

Očekivalo se da će serija sa snažnom pričom sa Elcin Sangu i Enginom Altanom Duzyatanom u glavnim ulogama biti jedna od najboljih produkcija sezone. Međutim, to se nije dogodilo.

Priča serije Cop Adam je zanimljiva i posebno Elcin Sangu u liku Peri, sa potpuno drugačijim ženskim likom, otkriva portret kakav nismo navikli da gledamo na ekranima. Njen glumački uspeh impresionirao je milione gledalaca od prvih scena serije.

Engin Altan Duzyatan takođe ima talenat koji svakog zadivljuje. Tu su i bitni detalji poput činjenice da je priča serije zanimljiva, naredne epizode ​​su veoma radoznale i predstavljene sa dobrom fikcijom. Ipak, i pored svega ovoga, očigledno je da gledanost serije, čija se 15. epizoda veoma iščekuje, nije baš ohrabrujuća.

Adim Farah stvara probleme

A u okruženju u kojem se Adim Farah / Zovem se Farah ističe u konkurenciji u sredu, previše je gledalaca koji se plaše da će serijal Cop Adam imati problema. U priči serije, koja je na prelomnoj tački, ludilo koje pokatuje Peri počinje da dolazi do izražaja. Tamerov razvod od Berin i njegova odluka da se oženi Peri otkrili su da će se pravac priče mnogo promeniti. Ali ispalo je iznenađenje. Tamer, koji misli da je našao sreću, šokiran je pojavom majke od Peri.

Sledeće reči njene majke o pravoj ličnosti Peri zaprepastile su sve: „Kao nesreća koja se dogodila tvojoj sestri? Da li čovek za koga ćeš se udati zna koliko si bolestna i opasna?".

Ovde dolazi prelomna tačka u priči serije Cop Adam / Čiča Gliša. Sa otkrivanjem pravog lica Peri, uzbuđenje je poraslo i publika ne može da predvidi šta će se dogoditi.

NOVO - Veliko razočarenje oko turske serije Dokuz Oguz!

By: TV Exposed