Halit Ergenc, Mustafa Mert Koc i Demet Ozdemir u seriji Suslu Korkuluk / Strašilo – da, moguće je!

Serija Suslu Korkuluk, koja je prvo nosila naziv Yali Capkini / Vodomar privlači sve više pažnje. Snimanje serije još uvek nije ni počelo a stiže sve više informacija vezanih za ovaj projekat.

Halit Ergenc, Mustafa Mert Koc i Demet Ozdemir u seriji Suslu Korkuluk / Strašilo – da, moguće je!

Foto Credits: Internet Haber

Turska serija Suslu Korkuluk / Strašilo bi mogla da bude pravi hit. Prema informacijama koje dolaze iz Turske, serija će imati zaista sjajnu priču. Pored dobre priče, potrebni su i dobri i kvalitetni glumci.

Glavni je već ranije odabran. Glavnu ulogu u ovoj novoj turskoj seriji će tumačiti Cagatay Ulusoy. Glumac je već pročitao novu verziju scenarija, kojom je navodno oduševljen. Pripreme za ovaj projekat se nastavljaju. Sve je više pitanja ko će se pored Cagataya pojaviti u ovom projektu.

Za sada nema mnogo zvaničnih informacija. Kao mogući glumci u seriji Suslu Korkuluk se pominju Halit Ergenc i Demet Ozdemir. Pored njih, izdvajaju se i pominju imena Mustafe Merta Koca i Merta Yazicioglu. Popularna novinarka Ranini je na pitanje pratilaca o ovim imenima u novoj seriji rekla da ne može da otkriva konkretna imena. Pregovori su u toku, ali još uvek nisu potpisani nikakvi ugovori.

U narednom periodu saznaćemo ishod istih. Ukoliko sve prođe kako treba na sceni ove zaista obećavajuće turske serije mogli bi da gledamo Cagataya Ulusoya, Halita Ergenca, Mustafu Merta Koca, Merta Yazicioglua i Demet Ozdemir. Dakle, veoma ozbiljnu glumačku postavu.

NOVO - Gokce Bahadir ponovo na setu serije Sve o braku!

 By: Milt-TV Exposed