Neslihan Atagul osvojila mnoga srca novom izjavom

Poznati glumački par Neslihan Atagul i Kadir Dogulu sada ulažu mnogo truda za projekat Gecenin Ucunda / Na kraju noći, u kojem oboje vode glavnu reč i partneri su u produkciji.

Neslihan Atagul osvojila mnoga srca novom izjavom

Foto Credits: IMDB

Oni imaju za cilj da seriju, koja se utorkom uveče emituje na Star TV-u, nastave do kraja sezone. Ne zna se da li će niska gledanost omogućiti postizanje ovog cilja, ali slavni par kaže da daju sve od sebe i očekuju podršku publike. Kadir Dogulu je poznat po boljim rečenicama u intervjuima za štampu, a Neslihan Atagul uglavnom voli da prepusti reč svom mužu. Glumica je dala jednostavan, ali vrlo efektan odgovor na pitanje o seriji na izlazu sa događaja na kojem je prisustvovala pre neki dan.

Neslihan Atagul, koja je izjavila da želi da svi projekti u sektoru budu dobri, a ne samo TV serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći, rekla je da je ne gleda pojedinačno, već da želi da industrija bude dobra uopšte. Glumica je ovim rečima naglasila da su svi uložili mnogo truda i da je reč o tome da ljudi donesu hleb svojim kućama, a ovim izjavama glumica je otkrila kakva je osoba.

Atagul je još jednom osvojila srca rekavši da ne razdvaja serije i da želi da svi budu dobro. Evo jednostavnih, ali značajnih reči glumice: „Postoji ogroman trud, naravno. Svi se zaista trude da daju sve od sebe. Ne radi se samo o našem poslu. Svi ulažu dodatni napor. Svi žele da im posao bude veoma dobar. Ne razdvajam stvari na dobre ili loše. Nadam se da će se svi isplatiti. Zato što je mnogo truda i svi su zaista zabrinuti da u nekom trenutku donesu hleb u svoj dom. Na snimanju smo veoma raspoloženi, a sa ekipom smo u dobrim odnosima. Sve je u redu." .

NOVO - Ozge Gurel sa potpuno drugačijim likom u seriji Sipahi

By: TV Exposed