Ozge Gurel sa potpuno drugačijim likom u seriji Sipahi

Turska glumica Ozge Gurel sprema se da se pojavi pred publikom sa svojim likom pripadnice službe bezbednosti u TV seriji Sipahi.

Ozge Gurel sa potpuno drugačijim likom u seriji Sipahi

Foto Credits: IMDB

Uzbuđenje je poraslo sa trejlerima serije, ali još uvek nema jasnoće o datumu izlaska. Ozge Gurel je poslala poruku onima koji su željno iščekivali datum početka serije nove serije Show TV-a, rekavši da je ostalo još vrlo malo. Glumica je rekla da se posao nastavlja i prošle nedelje su snimali u Gazijantepu, a nakon što su ih završili vratili su se u Istanbul. Ozge je dodala: „Sada je tim otišao u Nemačku, snimamo u Berlinu. Nakon što završimo, ionako više nema šta da se emituje“.

Gurel, koja je izjavila da je izgubila malo sebe izjavom da je pojela previše hrane tokom snimanja u Gaziantepu, poručila je da mora da zadrži formu rekavši: „Sada pokušavam da se saberem“ . Ozge Gurel će se u seriji Sipahi pretvoriti u sasvim drugu osobu. Glumica, za koju je primećeno da je uspela da održi svoju figuru uprkos ludosti za hranom u Antepu, napomenula je da je bila u veoma dobrom procesu.

Glumica, koju ćemo gledati kao člana jedinice za borbu protiv terorizma Canan Dogan, prošla je obuku za oružje. Obožavaoci, koji očekuju da će se glumica novom ulogom transformisati u potpuno drugačiju osobu, žele da serija počne odmah uz radoznalost uzbudljivih i akcioznih scena. Objašnjavajući da su se lepo proveli sa ekipom TV serije Sipahi, Ozge Gurel je izjavila: „Mi smo već veoma sladak tim, trenutno radimo sa punom motivacijom.”.

NOVO - Ezgi Mola u novoj seriji Ayten

By: TV Exposed