Ugur Gunes kao komadant specijalnih snaga u seriji Avci / Lovac

Jedna od novih TV serija koje se očekuju sa velikim nestrpljenjem u Turskoj jeste projekat Avci / Lovac. Ovaj projekat će biti emitovan na kanalu TRT1 i treba ga razlikovati od Disney Plus serije istog imena.

Ugur Gunes kao komadant specijalnih snaga u seriji Avci / Lovac

Foto Credits: haber7

Turska Disney Plus serija Avci je već snimljena. Glavne uloge u tom projektu tumače Pinar Deniz i Uraz Kaygilaroglu.  U njoj ćemo gledati priču o ženi serijskom ubici koju tumači Pinar i policajcu kog glumi Uraz. U pitanju je dakle nesvakidašnja radnja u turskim serijama.

Turski nacionalni kanal TRT1 priprema TV seriju istog naziva – Avci / Lovac. Od ranije je poznato da će glavnu ulogu u ovom projektu tumačiti Ugur Gunes.

Gunes je u novom intervjuu otkrio i neke informacije o ovom projektu. Ovaj veoma talentovani turski glumac je u razgovoru sa novinarima rekao da se on i njegove kolege aktivno pripremaju za akcione scene i scene borbe u ovoj novoj seriji. Snimanje TV serije Avci će započeti za dve nedelje. Ugur Gunes će u ovoj novoj TV seriji tumačiti lik komadanta specijalnih snaga vojske, a serija će kako je rekao prikazati veoma teške i izazovne misije iznova i iznova.

Po svemu sudeći očekuje nas serija prepuna akcije, što svakako raduje fanove akcionih i vojnih serija. Ostaje da u narednom periodu vidimo i kompletan glumački kadar ovog projekta, koji će po svemu sudeći doneti dosta uzbuđenja, kao i da sačekamo premijeru ove turske serije.

NOVO - Alina Boz pred drugim neuspehom u karijeri

By: TV Exposed