Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine se završava u junu?!

Serija Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine iznenađuje sve kako ide prema finalu! Činjenica da je priča postala veoma efektna u završnim epizodama ova turska TV serija, koja se petkom uveče emituje na televiziji Star, raduje publiku, ali je pomalo zbunjuje.

Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine se završava u junu?!

Foto Credits: IMDB

U seriji, u kojoj su veoma uspešno nastupili Akin Akinozu i Oyku Karayel, važne uloge imaju i Sarp Apak i Meric Aral. Aktivnost u scenariju serije nije prošla nezapaženo. Međutim, ove veoma uzbudljive epizode ​​nažalost nisu naišle na takav odziv publike.

Primećujemo da poslednjih nedelja publika nije dobila pravo na uzbudljive epizode ​​sa svojim ispodprosečnim rejtingom. Novu 23. epizodu serije Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine možemo pogledati na Star TV u petak, 27. maja.

U novoj epizodi videćemo koliko dobro Akin Akinozu izgleda na ekranu sa svojim čvrstim stilom. Mnogo je gledalaca koji misle da je Helin krivac što je lik Cemal došao do ove tačke.

Međutim, neki fanovi TV serija reaguju tako što kažu: „Učinio si Helin lošim, razbolio si Ahmeta, jedina dobra stvar je bio Cemal.” Navodeći da se raduju svakoj epizodi, publika očekuje nastavak priče u narednoj sezoni.

Ipak, očekuje se da će serija Kaderimin Oyunu završiti u junu. Iako je postojao dogovor između menadžmenta kanala i producenta za drugu sezonu serije, kaže se i da se od ove odluke odustalo jer gledanost nije bila dobra.

U svakom slučaju, bićemo svedoci veoma uzbudljivih trenutaka u novoj epizodi serije Kaderimin Oyunu, koja će biti emitovana u petak, 27. maja.

 NOVO - Huseyin Avni Danyal pored Yargija u novom projektu

By: TV Exposed