Huseyin Avni Danyal pored Yargija u novom projektu

Sa serijom Yargi / Presuda i Kanal D i glumci su ove sezone postigli veoma dobre rezultate. Dok je Kanal D skupljao gledanost, glumci su skupljali i pohvale i nagrade.

Huseyin Avni Danyal pored Yargija u novom projektu

Foto Credits: DiziCentral

Već sada nema dileme, Yargi je bio veoma uspešan posao i mnogo se pričalo o seriji koja je imala najbolji debi ove sezone. U glavnim ulogama ove serije su Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu, ali su i imena drugih likova potpisivala veoma uspešna dela. Jedan od ovih glumaca bio je Huseyin Avni Danyal. Danyal u seriji Yargi tumači lik Metina Kaye i po mnogim mišljenjima je zaista sjajan.

Huseiin Avni Danyal, koji je prisutan u svakoj stazi i hvaljen za sve što radi, oprostiće se na neko vreme od serije Yargi zbog pauze, ali će nastaviti da radi. Pre druge sezone Yargıja, Huseyina čeka snimanje filma o životu Barisa Akarsua tokom letnje pauze.

Danyal, koji se priprema za snimanje koje će početi u junu, igraće u filmu oca muzičara Barisa Akarsua, koji je preminuo u mladosti. Baris Akarsu, koji je rođen 29. juna 1979. u Bartinu, preminuo je 4. jula 2007. u Bodrumu nakon nesreću. Ovaj mladić je život izgubio 28. godini.

Podsećamo, Ismail Ege Sasmaz izabran je za glavnu ulogu u filmu koji će ispričati život ovog muzičara, koji ni godinama kasnije nije zaboravljen.

NOVO - Uskoro finale sezone Gonul Dagi, pripreme za novu već u toku!

By: TV Exposed