Serija Inci Taneleri | Biserna zrna nastavlja sa sjajnim rezultatima

Inci Taneleri | Biserna zrna, koji je napisao Yilmaz Erdogan i glumi u njemu, ponovo je osvojio milione gledalaca svojom devetom epizodom objavljenom ove nedelje.

Serija Inci Taneleri | Biserna zrna nastavlja sa sjajnim rezultatima

Foto Credits: Dizilah

Deveta epizoda TV serije Inci Taneleri ponovo je privukla veliku pažnju publike.

Epizoda, koja je privukla pažnju svojim emotivnim scenama, dostigla je visoku gledanost u sve tri kategorije i dospela na vrh gledanosti.

Došlo je do povećanja gledanosti u kategorijama AB i ABC1 u odnosu na prošlu nedelju. Iako je došlo do blagog pada u total kategoriji, ocene su i dalje bile veoma dobre.

Prva u svim grupama publike

Vidimo da je serija Inci Taneleri | Biserna zrna ponovo završila u četvrtak uveče na prvom mestu u svim grupama publike.

Pored rejtinga epizode, koja je ekranizovana svojim upečatljivim dijalozima i dramskim scenama; projekat je bio uključen u TT liste na društvenim mrežama. Mora se reći da svaka epizoda serije ima veliki uticaj na društvene mreže.

Snažna glumačka ekipa u produkciji koju potpisuje BKM uključuje imena kao što su Yilmaz Erdogan, Hazar Erguclu, Selma Ergec, Kubilay Aka, Guven Kirac i Yasemin Bastan. Senol Sonmez sedi u režiserskoj fotelji projekta.

Serija Inci Taneleri iz pera Yilmaza Erdogan prikazuje se na Kanalu D sa novim epizodama svakog četvrtka uveče. Ponovo je na dnevnom redu bila poslednja epizoda serije Biserna zrna, koja se emituje svakog četvrtka.

NOVO - Demet Evgar i serija Bahar dobijaju pohvale i od kolega!

By: TV Exposed