Alina Boz pred drugim neuspehom u karijeri

Turska glumica Alina Boz u novoj sezoni sastala se sa publikom na TV ekranu Fox-a svojom novom serijom Bir Peri Masali / Bajka.

Alina Boz pred drugim neuspehom u karijeri

Foto Credits: Internet Haber

Međutim, činjenica da priča serije ne privlači veliku pažnju i niska gledanost ukazuje da serija juri ka ranom finalu. U glavnoj ulozi sa Tarikom Emirom Tekinom, Alina Boz je poznata po veoma efektnim igrama, odnosno glumi u produkcijama u kojima je učestvovala. Glumica, koja je uglavnom dobro birala i čije su uloge bile zapažene, po drugi put se suočila sa velikim neuspehom na tržištu serija.

Alina Boz je postala popularna svojom mladalačkom energijom, otkrivajući svoje talente u seriji Paramparca, koja se emitovala između 2014. i 2017. godine. Serija Sevda'nın Bahceleri, koju je glumica započela sa velikim entuzijazmom 2017. godine i igrala lik Defne, je morala da uđe u finale u 4. epizodi zbog niske ocene. Ova drama je bila prva velika “tragedija” za ovu tursku glumicu.

Ove sezone, Alina, koja je delila glavnu ulogu sa Tarikom Emirom Tekinom u seriji Bir Peri Masali / Bajka, izašla je pred publiku sa pričom o mladoj ženi koja se na kratko obogatila i živela sasvim drugačije, potpuno novi život. Ipak, serija je daleko od očekivane gledanosti.

Prve 4 epizode ​​za Bir Peri Masali su bile veoma loše i ako rejting ne poraste, finale je veoma blizu…

View this post on Instagram

A post shared by Alina Boz (@alinaboz)

NOVO - Pinar Deniz o svom liku Ceylin iz serije Yargi

By: TV Exposed