Binnur Kaya u seriji Necati Baskadir

O Binnur Kayi, koju već dugi niz godina gledamo u ambicioznim projektima, govorilo se i zbog serije Kirmizi Oda / Crvena soba, koja je sredinom ove sezone doživela svoje finale. Igrajući veoma efektno kao doktorka u seriji Kırmizi Oda, koja je eksplodirala u prvoj sezoni, glumica je takođe imala priliku da se malo odmori.

Binnur Kaya u seriji Necati Baskadir

Foto Credits: Dizilah

Međutim, takođe je otkriveno da će Binnur Kaya učestvovati u novom projektu. U izjavi datoj nakon sastanka Oguzhana Koca i Ibrahima Buyukaka, pominje se projekat koji će raditi zajedno sa Binnur Kayom.

Snimanje nove serije, koja će se emitovati na Youtube, završeno je krajem aprila. Ibrahim Buyukak je podelio svoju poruku na društvenim mrežama: „Završili smo još jedan posao. Posebno hvala celoj ekipi i mojim kolegama glumcima. Vidimo se uskoro".

TV serija pod nazivom Necati Baskadir izdvaja se kao Youtube projekat i Binnur Kaya je postala deo ovog projekta. Još nije poznato kada će se projekat sastati sa publikom.

Ibrahim Buyukak je rekao: „Napravili smo zanimljiv Youtube projekat pod vođstvom brenda sa kojim radimo. To je mini-serija, koja se sastoji od 12 epizoda. Emitovaće se vrlo brzo. Nastavljamo sa radom.”.

Poznata turska glumica Binnur Kaya ostala je upamćena najviše po svojim komičnim ulogama, ali se sa likom doktorke u seriji Kirmizi Oda mnogo pričalo o njenoj sjajnog glumi u drami.

Očekuje se da će Binnur izaći pred publiku u zabavnijoj ulozi u novoj seriji pod nazivom Necati Baskadir.

NOVO - Serija Yalniz Kurt uskoro pravi finale, a dobija i drugu sezonu!

By: TV Exposed