Serija Yalniz Kurt uskoro pravi finale, a dobija i drugu sezonu!

Na ATV TV ekranu, jednu od najupečatljivijih serija ove sezone, Yalniz Kurt / Vuk samotnjak, potpisuje režiser i producent Osman Sinav. Serijal Yalniz Kurt je produkcija koja se fokusira na noviju istoriju Turske i ima priču o strukturi terorističke organizacije FETO i šteti koju je nanela zemlji, a dotiče se i političkih pitanja.

Serija Yalniz Kurt uskoro pravi finale, a dobija i drugu sezonu!

Foto Credits: IMDB

Najznačajniji glumac TV serije Yalniz Kurt, sa kojom su Hasan Denizyaran i Damla Colbay efikasno sarađivali, nesumnjivo je bio vekovni doajen Cihan Unal.

Hasan Denizyaran i Damla Kolbey takođe su srećni što zatvaraju uspešnu sezonu. Serija Yalniz Kurt oprostiće se od publike svojom 20. epizodom, koja će biti emitovana u petak, 10. juna.

Posle 3 meseca pauze, očekuje se početak druge sezone serije. U međuvremenu je planirano veliko renoviranje. Možemo reći da je potrebno dodati i novine u seriju, kako po pitanju priče, tako i po pitanju glumačke ekipe. Kada je serija tek počela, bila je ispunjena velikim očekivanjima, ali je publika imala problema jer je scenario imao previše kodova i nije mogao da parira likovima sa ljudima u svakodnevnom životu.

Iako su razni događaji i scene koje se opisuju u seriji i koje imaju uticaja na noviju istoriju Turske uveliko korišćene, mnogi gledaoci su umorni od toga što ih ne mogu uskladiti sa stvarnim životom.

Takođe se videlo da postoji potreba za većim pojednostavljenjem u ovoj tački pripovedanja u seriji Yalniz Kurt. Iako gledanost nije išla očekivano, ATV TV je rešen da nastavi ovu seriju, koja ima i politički aspekt.

Serija Yalniz Kurt će napraviti pauzu u sezoni sa svojom 20. epizodom, a očekuje se da će publici delovati odlučnije sa velikim promenama u narednoj sezoni.

NOVO - Murat Yildirim ima novu ulogu!

By: TV Exposed