Birce Akalay još jednom pokazala društvenu odgovornost

Turska glumica Birce Akalay, o kojoj se naveliko pričalo u serijama Mezarlik / Groblje i Kus Ucusu / Let ptica, čije su prve sezone emitovane prošle sezone na Netflixu, takođe je učestvovala u intenzivnom rasporedu snimanja 2023. godine.

Birce Akalay još jednom pokazala društvenu odgovornost

Foto Credits: DiziCentral

Glumica, koja je bila na setu za snimanje druge i treće sezone serije Kus Ucusu / Let ptica, uskoro će zauzeti svoje mesto na Netflixu sa sezonama koje će oduševiti njene fanove.

Birce Akalay takođe nastavlja da sprovodi aktivnosti u ime društvene odgovornosti i po tome se zaista ističe.

Poznata glumica, koja je posetila turističko naselje Fondacije za decu obolelu od leukemije i podelila objavu na društvenim mrežama, skrenula je pažnju na ovo pitanje.

Skrenula pažnju i na društvenim mrežama

Birce Akalay je skrenula pažnju na teškoće života dece koja se bore sa leukemijom i rakom i zamolila svoje pratioce da se bave dobrotvornim aktivnostima.

U video snimku koji je objavila, Birce je između ostalog rekla:

„Vaspitači koji žele mogu dobrovoljno da odrade obuku ovde, nemojte zanemariti da ovde postoji divno mesto. Ovde ćete zaista služiti divnoj svrsi.”.

Birce Akalay, koja je učestvovala u aktivnostima sa decom, takođe je objavila ove momente i na dnevni red dovela decu koja se bore sa leukemijom i rakom.

Zaista sve pohvale za glumicu i njenu društvenu odgovornost.

View this post on Instagram

A post shared by BirceAkalay (@birceakalay)

NOVO - Burak Ozcivit u novoj ulozi!

By: TV Exposed