Burak Ozcivit u novoj ulozi!

Turski glumac Burak Ozcivit koji je fenomenalan u istorijskoj TV seriji Kurulus Osman pojaviće se uskoro u još jednoj, novoj ulozi. Prenosimo detalje.

Burak Ozcivit u novoj ulozi!

Foto Credits: IMDB

Prema pisanju turske štampe, Burak Ozcivit je prihvatio ponudu kompanije OGM Pictures, odnosno Onura Guvenatama i Gulseren Budayicioglu za rad u novom akcionom filmu koji oni pripremaju a koji nosi naziv Berber. U pitanju je projekat koji će biti emitovan na Netflix digitalnoj platformi.

Scenario za ovaj novi film priprema Mehmet Erham Derdem a na poziciji režisera je Deniz Yorulmazer.

Izvršene su sve pripreme za rad na ovom projektu i očekuje se da će snimanje filma početi u toku ove nedelje.

Dva glavna muška glumca

Film Berber će imat dve glavne muške uloge. Otkrivano je ko će se uz Buraka Ozcivita pojaviti u ovom novom filmu. Drugu glavnu mušku ulogu će tumačiti Mert Yazicioglu.

Prva informacija je glasila da će njih dvojica glumiti oca i sina. Međutim, nakon što je uradjena analiza to će vrlo verovatno biti promenjeno u scenariju, s obzirom da je razlika između ova dva sjajna glumca samo osam godina.

Nakon završetka rada na novom filmu koji će biti emitovan na Netflixu, Burak Ozcivit se vraća na set TV serije Kurulus Osman i započeće snimanje nove sezone ovog projekta.

NOVO - Turska serija Sebeke / Mreža – glumci i radnja

By: TV Exposed