Erkan Kolcak Kostendil i Hazar Erguclu u filmu Gonul

Turski film Gonul / Srce, snimljen za Netflix, u kojem glavne uloge igraju Hazar Erguclu i Erkan Kolcak Kostendil, sastaće se sa publikom na ovoj digitalnoj platformi u avgustu.

Erkan Kolcak Kostendil i Hazar Erguclu u filmu Gonul

Foto Credits: Promo / Netflix

Snimanje filma Gonul / Srce, u kojem Soner Caner, koji je i scenarista filma, sedi u rediteljskoj fotelji, održano je prošlog leta u Antaliji. Film će imati svoju premijeru na Netflixu za nekih dvadesetak dana, tačnije 10. avgusta.

U Gonulu, duo Erkan Kolcak Kostendil i Hazar Erguclu prati glumačka postava u kojoj su Bulent Emin Yarar, Ali Seckiner, Selim Bayraktar, Sevval Sam, Asiye Dincsoy, Nazmi Kirik, Ferit Kaya, Gunes Nefes Ozdemir, Haydar Koyel and Yildirim Simsek i drugi.

Objavljena je i najava ovog filma koji će dakle uskoro biti dostupan na Netflixu. Film Gonul, koji su producirali Necati Akpinar i Faruk Ozterten iz kompanije BKM Film, govori o priči o selu koje komunicira kroz muziku.

Talentovani glumac Erkan Kolcak Kostendil, koji je stekao veliku bazu obožavalaca svojim likom Vartolua Sadettina u fenomenalnoj seriji Show TV-a Cukur / Jama i Hazar Erguclu, koja je nedavno snimila digitalnu seriju Sakli / Skriveno za Blu TV, postali su partneri po prvi put u filmu Gonul.

Film, koji izlazi 10. avgusta, sa nestrpljenjem iščekuju i obožavaoci ovo dvoje turskih glumaca.

NOVO - Sjajna energija glavnih glumaca donosi uspeh seriji Balkan Ninnisi

By: TV Exposed