Turska serija Sebeke / Mreža – glumci i radnja

Naziv nove turske serije, koja govori o borbi protiv tajne organizacije koja ima članove u svakoj jedinici države je Sebeke ili u prevodu Mreža.

Turska serija Sebeke / Mreža – glumci i radnja

Foto Credits: DiziCentral

Ibrahim Elma i Kemal Celik napisali su scenario za seriju Sebeke / Mreža, koja uključuje imena kao što su Furkan Palali, Pelin Karahan, Eren Hacisalihoglu, Ceyda Ates. Tu su i Mehmet Polat, Gizem Gunes i Can Sipahi i drugi.

Ozan Uzunoglu sedi u rediteljskoj fotelji serije Sebeke. Tema serije Sebeke, u kojoj se prepliću intriga i akcija, je sledeća:

Akin i Tugba su dva informatičara zadužena za tajnu organizaciju koja vrši špijunske aktivnosti širom države. Zajedno sa svojim timovima, oni igraju veoma važne pa i ključne uloge u operacijama organizacije.

Zanimljiva radnja

Preduzimajući akciju nakon ubistva novinara po imenu Ridvan, koji je pokušavao da dešifruje ovu tajnu strukturu, komesar Ali kreće na lice mesta sa ciljem da reši ubistvo koje bi moglo da poremeti račune organizacije; ali se ruka ove mreže izdaje svuda protegla.

Na ovaj način, kojim se pokušava doći do prosvetljenja, vremenom se povlače razni potezi, menjaju se ravnoteže i nastaje bespoštedna borba.

U pitanju je dakle zanimljiva serija sa dosta uzbudljivih scena. Projekat Sebeke / Mreža je emitovan na digitalnoj platformi turskog nacionalnog kanala TRT 1 – Tabii.

NOVO - Merve Dizdar otrkila čime je opsednuta

By: TV Exposed