Teške odluke oko serije Mahkum / Zatvorenik

Dok je producent TV serije najavio da će se Mahkum / Zatvorenik nastaviti, radoznalo se očekuje da li će Fox TV dodati još jednu recku greškama koje je pravio prethodnih godina.

Teške odluke oko serije Mahkum / Zatvorenik

Foto Credits: IMDB

Iako je realizovala veoma važne produkcije u poslednje 2 sezone, Fox TV, koja je kritikovana da ne pruža dovoljno podrške i ne pokazuje strpljenje, sada daje veliki test sa serijom Mahkum / Zatvorenik.

Niska gledanost serije Mahkum je gotovo vruća pegla i Fox TV mora da drži ovu vruću peglu u svojim rukama. Pošto će otkazivanje serije naljutiti brojnu publiku, finansijska šteta će se povećati ako se nastavi, ali postoji druga realnost. Moguća su razna rešenja, kao što je i promena dana emitovanja ovog projekta. Čini se ipak da je radnja u nastavku veći problem.

Umesto serije Zatvorenik bi mogao da počne novi projekat, a Mahkum da bude otkazan ili pomeren na neki drugi dan. Čak i ako Fox TV postavi novu seriju na dan žestoke konkurencije kao što je četvrtak uveče, malo je verovatno da će ova serija dobiti mnogo bolje ocene od Mahkuma. Zato što je publika već podeljena i eksperiment Fox TV-a sa novom serijom među toliko različitih konkurenata možda neće promeniti situaciju.

Ova goruća situacija pretvorila je seriju Mahkum / Zatvorenik u usijano gvožđe sa opadajućim rejtingom. Fox TV, pak, nudi još jednu priliku, čekajući da serija poraste za sada, čak i ako izgori. Biće zanimljivo pratiti šta će se dešavati kada je reč o gledanosti ove serije, ali da bi se i ona popravila, potrebno je napraviti promene u priči i scenariju jer se nova sezona baš i ne dopada fanovima projekta.

Sve u svemu, teške odluke su pred produkcijom i TV kanalom…

NOVO - Hande Soral se vraća novom serijom

By: TV Exposed