Serija Kurulus Osman sve gledanija

Turska istorijska serija Kurulus Osman i dalje drži veoma dobru gledanost. Sinoć je emitovana epizoda 10 treće sezone ovog projekta.

Serija Kurulus Osman sve gledanija

Foto Credits: Dizilah

Kurulus Osman i u trećoj sezoni beleži odlične rezultate rejtinga. U epizodi koja je emitovana juče, total rejting je iznosio sjajnih 10.97. U kategoriji AB brojka je bila 8.34, a u ABC 10.95. Primetan je porast u sve tri kategorije, što može da raduje sve fanove, produkciju i TV kanal na kom se serija emituje.

Druga po gledanosti juče bila je nova epizoda serije Sadakatsiz. Epizoda 11 druge sezone serije Sadakatsiz / Neveran imala je total rejting od 7.80. AB rejting je iznosio 8.14, a ABC 8.70. Sasvim korektni rezultati za ovu seriju.

Serija Kanusnuz Topraklar / Zemlja bez zakona zabeležila je pad u sve tri kategorije. Total rejting desete epizode je iznosio 4.44, AB 3.22 a ABC 4.21. U pitanju je blaži pad koji može da brine ljude sa ovog projekta.

Serija Annemizi Saklarken / Skrivanje naše majke je juče imala svoju premijeru. Na premijeri ne baš sjajni rezultati. Total rejting je iznosio 2.85, AB 2.57 dok je u kategoriji ABC ta brojka bila 2.69. Kao paramter za „dobru gledanost“ se uzima brojka 3. S obzirom da je ovo tek prva epizoda serije, šansa za poboljšanje je tu. Sve naravno zavisi i od strpljenja TV kanala, koji postaju sve suroviji kad su turske serije u pitanju.

NOVO - Berk Ercer ipak u seriji Kurulus Osman

 By: Milt-TV Exposed