Deset miliona za tursku seriju Destan / Legenda!

Turska serija Destan / Legenda je od samog početka emitovanja zauzela prvu poziciju kada je u pitanju rejting u danu u kom se emituje. Projekat za sada ispunjava očekivanja, koja su od same najave serije bila zaista velika.

Deset miliona za tursku seriju Destan / Legenda!

Foto Credits: IMDB

Od same najave serije, uzbuđenje za ovaj projekat je bilo na zaista visokom nivou. Razlog za to je definitivno i produkcija. Seriju Destan / Legenda potpisuje Mehmet Bozdag. Njegova kompanija Bozdag Film iza sebe već ima nekoliko veoma uspešnih istorijskih projekata.

Radili su na seriji Dirilis: Ertugrul, a trenutno rade i na jednoj od najpopularnijih serija u toku prošle godine Kurulus Osman. Ovaj projekat je ostvario najbolji rezultat gledanosti u total kategoriji rejtinga turskih serija u toku 2021. godine.

Destan donosi nešto drugačiju priču. Gledamo Ebru Sahin kao Akkiz, veoma sposobnu i spretnu ženu ratnicu i Edipa Tepelija kao Batugu, sina jednog kana koji je hendikepiran. Sve se dešava u Aziji, u 8. veku, u pomalo mračnom doba pre nego što je turski narod primio Islam.

O popularnosti ove turske serije pored dobrog rejtinga, govori i brojka sa Youtube-a. Prva epizoda ovog projekta je pregledana 10 miliona puta. S obzirom da je serija počela ne tako davno, ovo je zaista veoma dobar rezultat i podstrek za dalje.

Na seriji Legenda je nedavno došlo i do promene na poziciji režisera. Emir Khalilzadeh koji je odradio sjajan posao je osetio umor nakon nekoliko vezanih projekata bez pauze, pa je umesto njega angažovana veoma kvalitetna zamena. Za režiju će u narednom periodu biti zadužen Metin Gunay koji je radio na dve veoma uspešne i već pomenute istorijske serije Kurulus Osman i Dirilis: Ertugrul.

Bez ikakve dileme možemo reći da je ova serija na zaista dobrom putu.

NOVO - Uskoro kraj turske serije Elkizi / Strankinja

 By: Milt-TV Exposed