Deniz Baysal kao Yasemin u priči o dve snažne žene

I Deniz Baysal i Devrim Ozkan su među najistaknutijim mladim glumicama u poslednje vreme.

Deniz Baysal kao Yasemin u priči o dve snažne žene

Foto Credits: Internet Haber

Oba imena nastavljaju da grade snažne karijere za sebe učestvujući u najuticajnijim projektima protekog perioda.

Nakon velikog uspeha u 3 sezone u TV seriji Teskilat / Organizacija, Deniz Baysal je objavila da napušta projekat na kraju sezone.

Popularna glumica je ipak ušla u intenzivan raspored serija bez previše pauze. Postoji važan razlog zašto je Deniz Baysal izabrana za vodeću glumicu za novi serijski projekat Show TV-a pod nazivom Ne Gemiler Yaktim / Koje brodove sam spalio.

Može se reći da Deniz Baysal ima snažan glumački uspeh, bilo u akcionim serijama, dramskim delima ili portretisanju različitih ženskih likova. Glumica će učestvovati u priči nove TV serije sa likom po imenu Yasemin.

Devrim Ozkan u potpuno novom liku

Slično, Devrim Ozkan je izabrana za drugu glavnu žensku ulogu u TV seriji Ne Gemiler Yaktim, koja će na ekran preneti iskustva dve žene, kao rezultat njenog uspeha.

Ozkan, koja je formirala veoma dobar duo sa Ertanom Sabanom u smislu dramske i komedijske izvedbe u seriji pod nazivom Gelsin Hayat Bildigi Gibi prošle sezone, u novoj sezoni biće pred njenim fanovima sa potpuno drugačijim karakterom.

Podsetimo, Deniz Baysal i Devrim Ozkan će pred publiku izaći sa dva ženska lika koji nemaju ništa zajedničko osim majčinstva, a boriće se da prežive dobijajući podršku jedna od druge.

NOVO - Serija Kardeslerim / Moja braća i dalje privlači mnogobrojnu publiku

By: TV Exposed